Οι «ερυθρόλευκες» του Ολυμπιακού επικράτησαν ξανά 3-0 της Αστερίξ Μπέβερεν και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι χτισμένος για μεγάλα πράγματα και στην Ευρώπη! Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου πέρασε νικηφόρα από το Βέλγιο, επικρατώντας της Αστερίξ Μπέβερεν με 3-0 σετ (21-25, 20-25, 23-25). Εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Οι τρεμπλούχες Ελλάδας έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στις Βελγίδες, δείχνοντας συνοχή, πάθος και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία κάθε σετ. Με δέκα άσους και έντεκα μπλοκ, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως η φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία έχει υψηλούς στόχους.

Αστερίξ – Ολυμπιακός 0-3: Πρόκριση για τις Γυναίκες του Θρύλου
Αστερίξ – Ολυμπιακός 0-3: Πρόκριση για τις Γυναίκες του Θρύλου

Στο πρώτο σετ, οι παίκτριες του Ολυμπιακού πήραν τον έλεγχο με σταθερό σερβίς και δυνατή άμυνα, φτάνοντας στο 25-21. Η Κούμπουρα και η Στεβάνοβιτς ήταν καθοριστικές. Ενώ η Ντι Ιούλιο «σφράγισε» το σετ με αποφασιστικό χτύπημα. Το δεύτερο σετ είχε παρόμοια εικόνα, παρά το προσωρινό προβάδισμα της Αστερίξ (17-16), ο Θρύλος απάντησε με σερί 4-0 και πήρε το σετ με 25-20, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση.

Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός έκανε ροτέισον, αλλά ακόμα κι έτσι δεν άφησε περιθώρια. Με ηγετική παρουσία της Τερζόγλου, που πέτυχε δύο σερί άσους στο φινάλε, οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν τη δουλειά με 25-23 και δεύτερη καθαρή νίκη επί των Βελγίδων.

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον επόμενο αντίπαλο, την ουγγρική Βάσας, με την πρώτη μάχη να διεξάγεται την Τετάρτη (5/11) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία. Δείχνοντας ότι διαθέτει βάθος, εμπειρία και χαρακτήρα πρωταθλήτριας.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…