Τραυματίες αποχώρησαν από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (11/12) στη Θεσσαλονίκη ο Τόμας Γουόκαπ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα άνετο διπλό στη Θεσσαλονίκη και με σκορ 88-68 πανηγύρισε άλλη μία νίκη εντός συνόρων. Βέβαια, με τη λήξη του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν λόγο να ανησυχούν.

Αυτό γιατί ο Τόμας Γουόκαπ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, η κατάστασή τους δεν είναι ανησυχητική. Θυμίζουμε ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα με παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τη Βιλερμπάν.

Από τα… πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο, οι «επιστήμονες» πίσω απ’ τον πάγκο της Εφές!
Από τα… πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο, οι «επιστήμονες» πίσω απ’ τον πάγκο της Εφές!

Προφανώς και ευχή όλων, είναι να αποφύγει η ομάδα τους τραυματισμούς, ειδικά τώρα που δείχνει να είναι στα ανεβάσματα και έτοιμη να τα… σαρώσει όλα εντός και εκτός συνόρων.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24