Ο Ολυμπιακός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, κερδίζοντας με 3-0 την Ντούκλα Λίμπερετς στο Ρέντη, έχοντας ως κορυφαίες τις Γουίντερς, Σάλας και Κούμπουρα.

Ο Ολυμπιακός έκανε τρομερό ματς, το βράδυ της Τετάρτης (1/2), επικρατώντας επί της Τσεχικής Ντούκλα Λίμπερετς με 3-0 σετ. Με αυτόν τον τρόπο έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του CEV Cup. Καθώς μετέπειτα θα προστεθούν και οι τέσσερις από το Champions League.

Φυσικά, με αυτήν την τεράστια εμφάνιση κάνει πιο εύκολο το έργο του ο Θρύλος ενόψει της ρεβάνς.

Κορυφαίες για την ομάδα μας ήταν με διαφορά οι Τζάλι Γουίντερς και Βίλμα Σάλας, με τη δεύτερη να είναι αρκετά ανεβασμένη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αμφότερες πέτυχαν από 15 πόντους.

Ενώ, κι η Μίλιτσα Κούμπουρα μέτρησε 13, έχοντας κι εκείνη πολύ καλή εικόνα. Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 10 άσσους, 46 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 12 λάθη αντιπάλων και της Ντούκλα Λίμπερετς από 2 άσσους, 29 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων.

Γενικότερα στην αναμέτρηση οι «ερυθρόλευκες» είχαν την πρωτοπορία στο σκορ και στα τρία σετ, δείχνοντας πως ήταν ανώτερες από τις αντιπάλους τους. Ίσως στο μόνο σετ όπου υπήρχε… ανταγωνισμός ήταν το πρώτο, καθώς τα επόμενα δύο κατέληξαν με εμφατική άνεση στην ομάδα του Μιτσέλι.