Θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη καριέρα τους στον Ολυμπιακό φέρονται να είναι οι Κόστιτς της Γιουβέντους και Κανσελιέρι της Λάτσιο.

Θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη καριέρα τους στον Ολυμπιακό φέρονται να είναι οι Φίλιπ Κόστιτς της Γιουβέντους και Ματέο Κανσελιέρι της Λάτσιο, με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές να έχουν ακολουθήσει τις προετοιμασίες των ομάδων τους αλλά το μέλλον τους να είναι μακριά από αυτές όπως όλα δείχνουν.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή και έχουν ξεχωρίσει τα δύο συγκεκριμένα ονόματα, συνεχίζοντας το σκάουτινγκ παράλληλα και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τις αγορές της Ιταλίας και της Αργεντινής να έχουν τη τιμητική τους το φετινό καλοκαίρι, βάση των όσων έχουν διαδραματιστεί έως τώρα.

Σαραγόσα: Έτσι προσπαθεί να τον πείσει ο Θρύλος!
Σαραγόσα: Έτσι προσπαθεί να τον πείσει ο Θρύλος!

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24