Ο Ολυμπιακός κατάφερε φέτος και πρόσθεσε στο «οπλοστάσιό» του, ένα πολυβόλο εν ονόματι, Μέγκαν Γκούσταφσον. Η οποία το βράδυ της Τρίτης (11/10) έκανε μια ιστορική εμφάνιση!

Ο Ολυμπιακός έκανε μια θρυλική εμφάνιση στο Βελιγράδι, νικώντας για το πρώτο ματς των προκριματικών τη ρουμάνικη Σέπσι με σκορ 73-54. Η ομάδα του Ζίμπαρτς έκανε απλά… ΜΑΤΣΑΡΑ, δείχνοντας την ανωτερότητα του Θρύλου σε όλη την Ευρώπη και σκορπώντας μηνύματα!

Συγκλονιστική για ακόμη μια αναμέτρηση ήταν η Μέγκαν Γκούσταφσον. Ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Πέτυχε 31 πόντους με 13 ριμπάουντ, γράφοντας ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ με τα «ερυθρόλευκα». Να θυμίσουμε είχε ακόμη ένα, στο ματς Κυπέλλου στην Πυλαία, στο επίσημο ντεμπούτο της. Ενώ με τον Παναθλητικό για την Α1 δεν αγωνίστηκε.

Χτες λοιπόν, η ίδια σε 33:17 πέτυχε, όπως αναφέραμε 31 πόντους με 14/20 δίποντα (70%), καθώς και 3/3 βολές. Έκανε πάρτυ στη ρακέτα, επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Μάζεψε 3 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και 10 αμυντικά! Καθαρίζει τους «αιθέρες» πιο απλά.

Επιπλέον είχε 3 ασίστ, ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ και σύνολο Ranking 43! Πρόκειται για μια ιστορική εμφάνιση από την Γκούσταφσον, η οποία αποδεικνύει πως πρέπει να την τρέμει κάθε ομάδα της Euroleague, αν φυσικά με το καλό προκριθεί η ομάδα μας!

Και θεωρείται δεδομένο πως αποτελεί τη Νο1 ηγέτιδα των «ερυθρόλευκων». Αν και έχει αρκετές η ομάδα μας!