Ο Ολυμπιακός ξέχωρα από τα χρήματα που πήρε, ήδη για την επικύρωση του «deal» που πραγματοποίησε με τον Βέλντε, θα βάλει κι΄ άλλα στο... ταμείο του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ένα ιδιαίτερα προς συμφέρον του «deal» με την Πόρτλαντ Τίμπερς για την παραχώρηση του Κρίστοφερ Βέλντε. Η συμφωνία προβλέπει αρχικό ποσό ύψους 4,3 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και τα 7 εκατομμύρια, εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι από τον Νορβηγό εξτρέμ στο MLS.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να εξασφαλίσουν και ποσοστό μεταπώλησης, ενισχύοντας τα μελλοντικά οικονομικά οφέλη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 10% και 15%. Ανεξαρτήτως του ακριβούς αριθμού, πρόκειται για μια κομβική λεπτομέρεια που δείχνει την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στις διαπραγματεύσεις.

Ολυμπιακός: Το σενάριο με Γκράιμς
Ολυμπιακός: Το σενάριο με Γκράιμς

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24