Ολυμπιακός: Ταρέμι όπως… Φουστέρ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μεχντί Ταρέμι έδωσε το τρίποντο στον Ολυμπιακό κόντρα στον Astera AKTOR, ενώ κατέγραψε μέσα από αυτό ρεκόρ... δεκαετίας.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Astera AKTOR 2-1 στην Τρίπολη, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα κόντρα στους Αρκάδες στο νέο φορμάτ του θεσμού, με καθοδηγητή τον Μεχντί Ταρέμι. Ο Ιρανός πέτυχε και τα δύο τέρματα για τον νταμπλούχο Ελλάδος, ο οποίος φέτος υπερασπίζεται τους δύο εγχώριους τίτλους του.
Με τα δύο γκολ που πέτυχε ο θερμόαιμος φορ του Ολυμπιακού, κατέγραψε ρεκόρ δεκαετίας στον Πειραϊκό Σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα τελευταία φορά που πέτυχε δύο τέρματα σε εκτός έδρας ματς, στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός, ήταν στις 16 Δεκέμβριο του 2015. Τότε ο Νταβίντ Φουστέρ το έκανε κόντρα στον Απόλλων, με το ίδιο σκορ, όπως αυτό απέναντι στον Astera AKTOR.
Ο Μεχντί Ταρέμι έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού, που πετυχαίνει δύο γκολ σε εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου, μετά από δέκα σχεδόν χρόνια. Προηγούμενος ο Νταβίντ Φουστέρ στις 16.12.2015, Απόλλων – Ολυμπιακός 1-2. #OlympiakosFC pic.twitter.com/BtCeCa2ucW
— soccerbase.gr (@SoccerbaseG) September 24, 2025