Ο Κλέιτον έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού απόψε τα μεσάνυχτα, προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του.

Ο Κλέιτον έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού απόψε τα μεσάνυχτα, προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Θρύλος θα βγάλει από τα ταμεία του 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του από τη Ρίο Άβε.

Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!
Έκλεισε Κλέιτον ο Θρύλος, πετάει αύριο για Ελλάδα!

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας απόψε στις 00:00, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.