Τη Μονακό θα αντιμετωπίσει στον τελικό «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID – 19» ο Ολυμπιακός.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την εύκολη νίκη με 99-64 απέναντι στο Λαύριο, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό στον τελικό «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID – 19», θέλοντας να δείξουν για ακόμη μία φορά μία καλή εικόνα, με τους Μονεγάσκους να προέρχονται από τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι.

Απών θα είναι σίγουρα ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από τενοντίτιδα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο αρχηγός, Γιώργος Πρίντεζης.

Ξαφνική αποχώρηση για Έβανς – Χάνει τη «μάχη» της Μαδρίτης!
Ξαφνική αποχώρηση για Έβανς – Χάνει τη «μάχη» της Μαδρίτης!

Αφού ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά, οι ερυθρόλευκοι θα συμμετάσχουν σε τουρνουά στην Κύπρο με τη συμμετοχή ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Λαυρίου (9-12 Σεπτεμβρίου).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24