Ο Ολυμπιακός πλέον, καλείται για μία εκτός έδρας επικράτηση στο Πριγκιπάτο, ώστε η σειρά των αγώνων να επιστρέψει στο ΣΕΦ κι όλα να παιχθούν εκεί!

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος, το βράδυ της Μεγ. Παρασκευής με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τη Μονακό και τη Γαλλική ομάδα να ισοφαρίζει τη σειρά σε 1-1. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκε η πρόκριση, καθώς το μονοπάτι των πλέι οφ έχει αρκετό δρόμο ακόμη.

Σίγουρα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν εκείνοι που μας έχουν συνηθίσει, καθώς η ομάδα μας, έχει δείξει πολλάκις πως μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Κάτι που οφείλει να κάνει στη Γαλλία, ειδικά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Θεωρείται σίγουρο πως ο Θρύλος μπορεί να φέρει πίσω τη σειρά στο ΣΕΦ. Σίγουρα δεν είναι πρώτος στόχος το 2/2 στη Γαλλία, καθώς και η Μονακό θα παίξει τα… ρέστα της. Όμως, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει δείξει πως και εκτός έδρας τα καταφέρνει μια χαρά. Κι έτσι και γυρίσει η σειρά στον Πειραιά, θα ζήσουμε στιγμές μοναδικές, με φόντο το Βελιγράδι. Μια πρόκριση που αξίζει ΕΠΑΞΙΑ ο Ολυμπιακός!