Ο γνωστός μάνατζερ Μίσκο Ρασνάτοβιτς πρότεινε τον Όγκνιεν Ντόμπριτς στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην είναι αρνητικός.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στη μεταγραφική αγορά με σκοπό να βρει τους ιδανικούς παίκτες που θα χρειαστεί ενόψει της νέας σεζόν. Στην περίπτωση του Ντέιβιντ Λάιτι υπήρχε οριστικό ναυάγιο, μιας και η Βιλερμπάν αθέτησε τη συμφωνία.

Το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αναμφίβολα εκείνο του Όστιν Χόλινς. Όμως, στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός φτάνουν δεκάδες προτάσεις για παίκτες. Ενώ ένα από τα ονόματα που εξετάζεται είναι κι εκείνο του Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ο γνωστός μάνατζερ, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, όπως και στην περίπτωση του Λιβιό Ζαν Σάρλ, πρότεινε τον Σέρβο πελάτη του στην ομάδα μας. Αν και να υπενθυμίσουμε πως έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αρκετά ζεστός για την περίπτωση του παίκτη. Έχει στοιχεία που του αρέσουν, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ζητήσει ένα ποσό, που δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός. Η μεταγραφή μπορεί να γίνει μονάχα αν οι Σέρβοι ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Ο Ρασνάτοβιτς από την πλευρά του προσπαθεί να ρίξει «γέφυρες» με την ομάδα της Σερβίας, για την παραχώρηση του παίκτη.

Όσο για τον παίκτη, είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως φόργουορντ, παίζοντας στα «φτερά». Είναι πολύ καλός σουτέρ, έχει μεγάλο κορμί ενώ διακρίνεται και για την ταχύτητά του. Μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα, και να μαρκάρει από το «1» έως το «4».

Πέρυσι, σε 32 ματς πρόσφερε 8.3 π., με 39.8% στα δίποντα, 45.6% στα τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1.1 λάθη σε 18:37 συμμετοχής.

Δείτε τον σε δράση: