Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει την δική του δικαίωση

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, μία απόφαση που περιμένει να τον δικαιώσει. Άλλωστε η νομιμότητα στο Γυναικείο Μπάσκετ φέτος δεν υπήρχε και όλα έγιναν από παρανομία σε παρανομία.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη. Οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό, ο οποίος επαναλήφθηκε μετά από απόφαση της ΚΕΔ και περιμένουν την απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Επίσημο: Ο Ρενέ Τέπαν στον Ολυμπιακό – Σπουδαία κίνηση με την «σφραγίδα» Τζουλιάνι!
Επίσημο: Ο Ρενέ Τέπαν στον Ολυμπιακό – Σπουδαία κίνηση με την «σφραγίδα» Τζουλιάνι!

Μια απόφαση που αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως μάλιστα ακόμα και την Πέμπτη. Στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν ότι το ΑΣΕΑΔ θα αποδώσει δικαιοσύνη και δεν θα αφήσει να γίνουν δικαστές, ο κ. Κορομηλάς και τα μέλη της όποιας ΚΕΔ, που με το «έτσι θέλω» ακύρωσαν τη νίκη που πέτυχαν οι Πειραιώτες στον πρώτο τελικό και επέβαλαν την επανάληψή του, παρότι φαινόταν ξεκάθαρα από το βίντεο ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο.

Οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν ότι δεν αφήσει το ΑΣΕΑΔ να υπάρξει δεδικασμένο που να επιτρέπει στα όποια μέλη κεντρικών επιτροπών διαιτησίας να επιλέγουν κατά τα δοκούν ποιοι αγώνες θα επαναλαμβάνονται, ποιοι αγώνες θα κερδίζονται και ποιοί θα χάνονται, διαβάζοντας επιλεκτικά τους κανονισμούς και να βγάζουν αποφάσεις που πλήττουν το κύρος των αθλημάτων.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24