Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πιο δύσκολο παιχνίδι από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς φιλοξενείται στο «Palau Blaugrana» από τη Μπαρτσελόνα

Η εμφατική εκκίνηση απέναντι στη Μπασκόνια και ο χαρακτήρας που έβγαλαν στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, έφεραν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 2/2 η οποία καλείται να δώσει ένα πραγματικό «crash test» απέναντι στην -επίσης αήττητη- Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00, Novasports Prime) στη Βαρκελώνη.

Σίγουρα είναι το ματς όπου ο Ολυμπιακός θα μετρήσει τις δυνάμεις του καθώς οι «μπλαουγκράνα» συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όπως είπε και παραδέχτηκε είναι από τα πιο δύσκολα ματς που θα έχει να δώσει συνολικά η ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Την ίδια ώρα ο Τόμας Ουόκαπ υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σημασία τι προηγήθηκε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ενώ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στον ανεβασμένο και άκρως φορμαρισμένο, Ολυμπιακό.