Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Σερβία, όπου συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στα «αστέρια».

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών που έχει ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Σερβία, όπου συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στα «αστέρια». Την Τετάρτη (4/2) στις 20:00 (COSMOTE SPORT 6HD), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Ζελέζνιτσαρ στην πόλη Λάικοβατς, σε μία κρίσιμη «μάχη» για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.

Ο Θρύλος, με δύο νίκες και πέντε βαθμούς στον τρίτο όμιλο, παραμένει «ζωντανός» για… τρίτος καλύτερος όλων των ομίλων του CEV Champions League και συνάμα, για την πρόκρισή του στα playoffs, ενώ έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στη φάση των «8» CEV Cup.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-1: Χαμένη ευκαιρία!
Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-1: Χαμένη ευκαιρία!

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.