Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ακόμα να ολοκληρώσει την φετινή χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως έχει διαρκώς το βλέμμα του σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μία προεργασία για το καλοκαίρι. Τι εννοούμε; Ότι ήδη έχει σημειώσει διάφορα ονόματα που είναι πιθανόν να απασχολήσουν.

Δημοσιεύματα λοιπόν από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει ζεστά τους Γκιασί και Εστέβες. Μάλιστα το πάνε ένα βήμα παρακάτω και αναφέρουν ότι το περασμένο Σάββατο (08/05) οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κατάσκοπο στο Καμπιονάτο για χάρη τους.

Ο πρώτος είναι ο Εμανουέλ Γκιασί. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ που γεννήθηκε στο Παλέρμο της Ιταλίας, αλλά η καταγωγή του είναι από την Γκάνα. Σε 36 παιχνίδια φέτος έχει βάλει 4 γκολ ενώ έδωσε κι 6 ασίστ. Πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Γκάνας κι έκανε δύο εμφανίσεις.

Ο άλλος παίκτης που φέρεται να του κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο Ναουέλ Εστέβες. Ο 25χρονος Αργεντινός χαφ, που είναι δανεικός από την Εστουδιάντες.

Υπάρχει ρήτρα αγοράς, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα την ενεργοποιήσει η Σπέτσια. Τα δύο συγκεκριμένα ονόματα φέρεται να μπήκαν στο μπλοκάκι του. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον στο μέλλον…