Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τον Ετιέν Καμαρά, χωρίς ακόμα επίσημη κρούση στη Σαρλερουά.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου Γάλλου χαφ Ετιέν Καμαρά ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο αριστεροπόδαρος μέσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «6» όσο και ως «8», έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Σαρλερουά, καταγράφοντας 35 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Παρά την παρακολούθηση του από τους Πειραιώτες, προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση προς τη βελγική ομάδα.

Ο Καμαρά διαθέτει ύψος 1,91μ. και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Τρονσί και της Ανζέ. Ακολούθως, μετακινήθηκε στην Αγγλία για λογαριασμό της Κ19 της Χάντερσφιλντ, όπου έπαιξε στην πρώτη ομάδα σε 23 παιχνίδια τη σεζόν 2022-2023. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σύντομα στην Ουντινέζε πριν τον αποκτήσει η Σαρλερουά. Το συμβόλαιό του λήγει το 2027 και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 3,5 εκατομμύρια, ενώ η Σαρλερουά τον κοστολογεί στα 7 εκατομμύρια.

Μάνσα: Δείχνει τι μπορεί να κάνει δίπλα στον Συλαϊδόπουλο
Μάνσα: Δείχνει τι μπορεί να κάνει δίπλα στον Συλαϊδόπουλο

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του Καμαρά. Με στόχο να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή με έναν ταλαντούχο, ψηλό και πολυδιάστατο χαφ που μπορεί να προσφέρει άμυνα και δημιουργία. Το ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο εντάσσεται στη στρατηγική του Ολυμπιακού για ανανέωση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν άμεση διαφορά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…