«Ολυμπιακός, Σίτι και Μπενφίκα για Καρίσο»!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαχέρ Καρίσο, έχοντας όμως ισχυρό ανταγωνισμό από κορυφαίες ομάδες σύμφωνα με τους Αργεντίνους.
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Μαχέρ Καρίσο της Βελές Σάρσφιλντ, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Αργεντίνοι ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του είναι πάρα πολύ μεγάλος.
Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αργεντίνος δεξιός εξτρέμ έχει γίνει διακαής πόθος των Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Φέγενορντ και Μίντιλαντ, γεγονός που ξεκάθαρα δυσκολεύει το έργο του Θρύλου στην υπόθεση αυτήν.
Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, έχει πραγματοποιήσει 73 συμμετοχές, σημειώνοντας 23 τέρματα και μοιράζοντας 5 τελικές πάσες με τη φανέλα του συλλόγου που τον ανέδειξε, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του (21 εμφανίσεις, 10 γκολ, 4 ασίστ).
🌍💣 MAHER CARRIZO EN LA ÓRBITA EUROPEA
👀 Manchester City🏴, Olympiakos🇬🇷, Midtjylland🇩🇰, Benfica🇵🇹 y Feyenoord🇳🇱 siguen de cerca al jugador de #Vélez.
▶️ Todas las novedades del Fortín, en PASIÓN FORTINERA ⬇️
https://t.co/04qXccI7P0 pic.twitter.com/kb2veOVO9z
— Pasión Fortinera (@PasionFortinera) January 20, 2026