Τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για Βραζιλιάνους παίκτες συνεχίζονται.

Τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για Βραζιλιάνους παίκτες συνεχίζονται, εν όψει του χειμερινού μεταγραφικού «παραθύρου» τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία και το εξωτερικό, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν δύο αριστερούς μπακ: τον Κάουα Πράτες της Κρουζέιρο και τον Γκιλιέρμε Αράνα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ οι κινήσεις για το αριστερό άκρο: Οι Κουιαμπάνο, Τσιμίκας, Γιαννούλης και Λυκογιάννης
Στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ οι κινήσεις για το αριστερό άκρο: Οι Κουιαμπάνο, Τσιμίκας, Γιαννούλης και Λυκογιάννης

Ο 17χρονος Πράτες θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Νάπολι, η Γιουβέντους, η Ντόρτμουντ, η Πόρτο και η Μπενφίκα.

Ο 28χρονος Αράνα, από την πλευρά του, έχει ήδη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Σεβίλλης και της Αταλάντα, ενώ, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, δεν θα απέκλειε μια επιστροφή στην Ευρώπη στο εγγύς μέλλον.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.