Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (25/5) ο Παναθηναϊκός απάντησε ο Ολυμπιακός, όπως ήταν αναμενόμενο

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε μία ανακοίνωση που μόνο ως ξεκαρδιστική μπορεί να χαρακτηριστεί. Καμία επαφή με την πραγματικότητα και μόνο για να γελάς είναι. Μάλιστα οι Πειραιώτες θυμίζουν στους Πράσινους ότι ο πρώτος τελικός επαναλήφθηκε μετά από ένσταση που είχαν κάνει για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ.

Ο Ολυμπιακός απαντάει στις γελοιότητες του ΠΑΟ: «Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, διαβάσαμε και ξεκαρδιστήκαμε ενθυμούμενοι το λόγο που προκάλεσε την επανάληψη του 1ου τελικού»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολάου  πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει».