Σαν σήμερα 9 Αυγούστου ο Ολυμπιακός μπήκε με το «δεξί» στο Κύπελλο πραγματοποιώντας μία άνετη νίκη, επί του Φωστήρα με σκορ 2-0.

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Φωστήρα και επικράτησε με 2-0. Οι Πειραιώτες μπήκαν με το «δεξί» στη σεζόν 2002/2003. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και πάλι τον Φωστήρα, αυτή τη φορά με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο 39’ ο Ανδρέας Νινιάδης είχε ανοίξει το σκορ, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, ενώ στη συνέχεια ο Αλέξης Αλεξανδρής στο 57’ και με ωραία κεφαλιά ψαράκι πραγματοποίησε το 2-0, βάζοντας «μαξιλαράκι ασφαλείας» ουσιαστικά στην πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του θεσμού, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Ολυμπιακός: Σαν σήμερα η νίκη κόντρα στον Φωστήρα (vid)
Ολυμπιακός: Σαν σήμερα η νίκη κόντρα στον Φωστήρα (vid)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Κατεργιαννάκης, Κόντης, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Βενετίδης (46′ Ζέτεμπεργκ), Ζε Ελίας, Καστίγιο, Μαυρογενίδης, Νινιάδης (76′ Μπενετάτος), Αλεξανδρής, Άλβες (46′ Οφορίκουε).

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24