Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πολλές νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό - τόσες που δύσκολα μετρούνται και σαν σήμερα έγινε ακόμη μια.

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πολλές νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό – τόσες που δύσκολα μετρούνται! Μια τέτοια νίκη σημειώθηκε σαν σήμερα το 2014, όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του αιώνιου αντιπάλου τους.

Ειδικότερα, οι Πειραιώτες του Μίτσελ κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο χάρη σε μια κεφαλιά του Τάσου Αυλωνίτη στο 59ο λεπτό, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος που τελικά κατέκτησαν. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Έλληνας αμυντικός είχε μπει στον αγώνα μόλις δύο λεπτά πριν, αντικαθιστώντας τον τραυματισμένο Αλμπέρτο Μποτία, και κατάφερε να αναδειχθεί ήρωας του ντέρμπι.

Ολυμπιακός – Αντίνο: Στα… κόκκινα η μεγάλη μεταγραφή!
Ολυμπιακός – Αντίνο: Στα… κόκκινα η μεγάλη μεταγραφή!

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει τις επιτυχίες του απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τις νίκες του να αυξάνονται διαρκώς κάθε χρόνο, σε όλα τα αθλήματα.

Δείτε ξανά το παιχνίδι:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24