Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΤΤ Ρίγα στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς των «32» του Eurocup Γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την ΤΤΤ Ρίγα στο ΣΕΦ (13/12, 18:00) στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Eurocup Γυναικών.

Ο στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους «16» με τους ίδιους να είναι έτοιμοι να το διεκδικήσουν.

Οι «ερυθρόλευκες» τερμάτισαν στην 3η θέση του ομίλου και προκρίθηκαν με ρεκόρ 3-3 ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη
Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη

Να θυμίσουμε ότι η ρεβάνς της αναμέτρησης θα λάβει χώρα μια εβδομάδα μετά, ενώ ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΤΤΤ Ρίγα θα κοντραριστεί με τον αντίστοιχο του Λα Ρος – Καρόλο.

Όσα δήλωσε ο Θάνος Νίκλας: 

«Αντιμετωπίζουμε μια γνώριμη ομάδα, από την φάση των ομίλων. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και μειονέκτημα τους και θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Το τελευταίο διάστημα, έχουμε βρει καλύτερο ρυθμό και βγάζουμε στο παιχνίδι μας συνέπεια. Περιμένω από τις παίκτριες να κρατήσουν αυτή την ομαδική διάθεση και να μην παρασυρθούν από συναισθήματα ή εγωισμούς. Στόχος είναι η νίκη της ομάδας και για αυτό, θα παλέψουμε στο 100%».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.