Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να «ντύσει» στα «ερυθρόλευκα» τον Κώστα Αντετοκούνμπο, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο για πολλά χρόνια!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για το ρόστερ της ομάδας μας. Εξέχουσα θέση στη λίστα του έχει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Θρύλος θέλει να φέρει στον Πειραιά τον αδελφό του Γιάννη, πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητές του. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες του Thrylos24.gr αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία. Κάτι που επιβεβαιώνει και Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, αναφέροντας πως είναι δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει τον Αντετοκούνμπο για πολλά χρόνια, με ένα συμβόλαιο. Όπως επίσης να στηριχθεί κατάλληλα το project αυτό, δίνοντας χρόνο και χώρο στον ίδιο.

Εφόσον η συμφωνία επιτευχθεί, ο Αντετοκούνμπο θα υπογράψει συμβόλαιο 2+2 χρόνων. Ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρχει ειδικός όρος αποχώρησης για το NBA.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος για δύο χρόνια αγωνίζεται στο NBA, ενώ κατά την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής με το Λος Άντζελες.