Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Υδραϊκού για τους Παίδες...

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στραμμένο στην επικείμενη Β φάση του πρωταθλήματος, οι Παίδες του Θρύλου επικράτησαν με 11-5 επί του Υδραϊκού, στο Κολυμβητήριου Αλίμου, για το 3ο Alimos Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν άνετα τη νίκη, με τον Μαυρόπουλο να πετυχαίνει 4 τέρματα, ενώ δοκίμασαν και διαφορετικά σχήματα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το τριήμερο της Β φάσης που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο, 3-5 Μαρτίου.

Ο αγώνας… 

‘Ηδη από το πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πήρε «αέρα» τεσσάρων τερμάτων, με τον Μπέση να διαμορφώνει το 4-0 και τον Υδραϊκό να μειώνει στην εκπνοή της περιόδου σε 4-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες δοκίμασαν διαφορετικά πρόσωπα και σχήματα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο ισόπαλες, με το σκορ στο 4-4.

Η ομάδα της Ύδρας πέρασε μπροστά με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου (4-5), όμως οι «ερυθρόλευκοι» με σερί 5-0, ανέτρεψαν την κατάσταση και με το…«buzzer beater» του Μαυρόπουλου έφτασαν στο 9-5. Το τελευταίο οκτάλεπτο δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερα θεαματικό, με τις δύο ομάδες να προσεγγίζουν πιο συντηρητικά τον αγώνα.

Παρ’όλα αυτά, ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα ακόμα δύο φορές με τους Μαρκάτο και Μαυρόπουλο, παίρνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 11-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-3, 5-1, 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Γιώργος Ψύχος) Ποθητός Μουσελης, Γεωργαράς, Μαυρίδης, Βέτισεβ, Καλογερόπουλος, Μαυρόπουλος, Μαθιόπουλος, Τσελωνής, Μαρκάτος, Μπέσης, Παυλίδης, Γουδής, Μαυρίδης, Βουλαλας, Τεγγερίδης