Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο Λεβερκούζεν και στρέφει άμεσα το βλέμμα στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό για τη Super League.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ολυμπιακός συνέχισε το αγωνιστικό του πρόγραμμα στη Γερμανία, αμέσως μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της γερμανικής ομάδας, δίπλα στη BayArena. Με στόχο να διατηρήσουν ρυθμό και να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν βασικοί, ενώ το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση στην αποκατάσταση και στην αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών που επιβαρύνθηκαν από το απαιτητικό ματς. Ο Ντανιέλ Ποντένσε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις και το ιατρικό τιμ επέλεξε να τον προστατεύσει.

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ… στο μυαλό κι εκπλήξεις
Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ… στο μυαλό κι εκπλήξεις

Η αποστολή αναχωρεί για την Αθήνα το απόγευμα, με άφιξη λίγο μετά τις 18:30. Ωστόσο το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στις Σέρρες. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς κομβικής σημασίας για τη Super League. Η ομάδα θέλει τη νίκη ώστε να ενισχύσει τη θέση της στην κορυφή της βαθμολογίας και να αυξήσει τις πιθανότητες να μπει πρώτη στα play-offs.

Το συνεχές ταξιδιωτικό πρόγραμμα και οι διαδοχικές υψηλής έντασης αναμετρήσεις δοκιμάζουν τις αντοχές των παικτών. Παρ’ όλα αυτά, το τεχνικό επιτελείο επιμένει στη σωστή διαχείριση και στην πνευματική ετοιμότητα. Η αναμέτρηση στις Σέρρες χαρακτηρίζεται «must win». Διότι, κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ευρωπαϊκή πρόκληση και επικεντρώνεται απόλυτα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…