Ολυμπιακός: Που υπέγραψε ο Μόρις;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μόντε Μόρις που ήταν στις επιλογές του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ βρήκε συμβόλαιο σε άλλη ομάδα και.. υπέγραψε.
Ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του Μόντε Μόρις, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Αμερικανός ξεκινάει μία καινούργια αρχή στην καριέρα του. Αυτό, γιατί σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο γκαρντ από το NBA βρήκε συμβόλαιο στην Αμερική.
Ο Μόντε Μόρις συμφώνησε για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους Πέισερς όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια. Οι Πέισερς θέλουν να έχουν βάθος στα γκαρντ, καθώς την σεζόν που έρχεται δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον που έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει εκτός για πολύ καιρό από τα παρκέ. Τα νούμερα του Αμερικανού, ωστόσο, είναι πολύ καλά και σίγουρα θα ήταν μία ποιοτική λύση για τα γκαρντ των Πειραιωτών.
Free agent guard Monte Morris has agreed to a one-year deal with the Indiana Pacers, Andy Shiffman and Mark Bartelstein of @PrioritySports tell ESPN. Entering his ninth NBA season, Morris provides backcourt depth to the Pacers. pic.twitter.com/eus9ogPcM4
— Shams Charania (@ShamsCharania) September 23, 2025
Με τους Σανς είχε συμμετοχή σε 45 αγώνες με 5,2 πόντους μέσο όρο 1,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ. Μάλιστα τα νούμερα αυτά τα έκανε με 54.2% (true shooting), 47.9% με 1.2 εύστοχα σε 2.4 προσπάθειες. Πίσω από τα 7.25μ. είχε 36.1% με 0.7 εύστοχα σουτ σε 1.9 προσπάθειες.
Ο Ολυμπιακός, όπως είναι γνωστό είναι πολύ κοντά στον Ντιλικινά της Παρτιζάν, με τους Σέρβους να έχουν πάει πίσω στο θέμα. Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις σχετικά με τη θέση του γκαρντ στον Πειραϊκό Σύλλογο.
Θυμίζουμε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είχε πει το εξής: «Τσακώνονται όλοι οι γκαρντ ποιος θα έρθει στον Ολυμπιακό (σ.σ.: γέλια). Είναι μια δύσκολη περίοδος, προφανώς οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν σε αυτήν την κατεύθυνση και εμείς σαν προπονητές κοιτάμε τις επιλογές μας στην αγορά. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε άμεσα ένα γκαρντ γιατί πιεζόμαστε σε σχέση με το πώς είχαμε σχεδιάσει την ομάδα».