Το Ολυμπιακός-Βαλένθια έχει τελειώσει και οι παίκτριες των γηπεδούχων «χάνονται» στις αγκαλιές των μαθητών του 2ου Δημοτικού Δραπετσώνας, με τους μικρούς φίλους να απολαμβάνουν τη φωτογράφηση σαν ένα από τα δώρα των Χριστουγέννων.

Όμορφες στιγμές έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ αμέσως μετά το Ολυμπιακός – Βαλένθια. Με πρωτοβουλία του διευθυντή του 2ου Δημοτικού Δραπετσώνας αρκετοί μαθητές βρέθηκαν στο ΣΕΦ.

Οι μικροί φίλαθλοι είδαν το ματς και αμέσως μετά ήταν η δική τους στιγμή. Ήθελαν όλοι να φωτογραφηθούν με τις παίκτριες οι οποίες «έτρεχαν» να σταθούν δίπλα στα παιδιά και να τους δώσουν χαρά!

Παρά την κούραση τους, αλλά και τη στεναχώρια από την ήττα, οι ερυθρόλευκες δε σταμάτησαν να δίνουν χαρά στα παιδιά.

Όλα αυτά εν μέρη οφείλονται στην Ιωάννα Δίελα. Η Ελληνίδα φόργουορντ εκτός από πολύ καλό ματς, ήταν και η αφορμή να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο, καθώς είναι δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Δραπετσώνας.

Από τον υπόλοιπο κόσμο ήταν ο κλασικός αριθμός θαυμαστών. Ωστόσο είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσελκύουν τα παιδιά στο μπάσκετ γυναικών, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Χαρακτηριστικό δε, είναι το γεγονός ότι οι μαθητές δε σταμάτησαν να φωνάζουν και να χειροκροτούν κάθε προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός.