Ολυμπιακός: Ποντένσε και Στρεφέτσα, φαβορί για τα «φτερά» με Πάφο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την πεντάρα επί του Πανσερραϊκού, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην πρεμιέρα του στη League Phase του Champions League.
Φαίνεται πως το ζήτημα με τον Ζέλσον Μαρτίνς δημιουργεί έναν μικρό πονοκέφαλο στον Ολυμπιακό, ειδικά ενόψει της πρεμιέρας με την Πάφο στο «Γ. Καραϊσκάκη». Το γεγονός ότι δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος ή τουλάχιστον 100% έτοιμος, στρέφει το βάρος κυρίως στον Ποντένσε, που δείχνει σε καλή κατάσταση, και στον Στρεφέτσα, που πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Πανσερραϊκό.
Επειδή η λίστα εξτρέμ είναι σχετικά «στενή» (με μόλις τέσσερις καθαρούς παίκτες για τα άκρα, εκ των οποίων ο ένας είναι νεαρός από την Ακαδημία), ο Μαρτίνς που μένει αμφίβολος αναγκάζει τον Μεντιλίμπαρ να σκεφτεί και πιο «υβριδικές» λύσεις, όπως Ροντινέι ή Τσικίνιο.
Μέχρι το παιχνίδι υπάρχει πράγματι ένα διήμερο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όμως όλα δείχνουν ότι οι Ποντένσε – Στρεφέτσα έχουν το προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα.