Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είχε αρκετά κέρδη μετά το ταξίδι στην Ιταλία και τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε ο Θρύλος εκεί.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει αδιάκοπα, με μόνο στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Εκεί ανήκει ο Θρύλος, κι για αυτόν το λόγο δουλεύουν όλοι στις τάξεις της ομάδας. Όμως, για να πετύχεις, χρειάζεται να έχεις δουλέψει πολλά πράγματα. Και να έχεις αποκτήσει χημεία…

Ο Ιταλός προπονητής της ομάδας μας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει να κερδίσει αυτό το «στοίχημα», να έχει ο Ολυμπιακός χημεία και ομοιογένεια. Με το ταξίδι στην γειτονική χώρα να βοηθά αρκετά, ώστε να επιτευχθεί αυτό.

Αγωνιστικά, είδαμε να γίνεται σημαντική δουλειά στις φιλικές αναμετρήσεις στην Ιταλία. Όμως, είδαμε επίσης και τους «ερυθρόλευκους» να δένουν ως ομάδα, αποκτώντας χημεία. Πέντε ημέρες ήταν σαν οικογένεια, κάτι που θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Και να είστε σίγουροι θα βγει και στο γήπεδο.

Άπαντες στην «ερυθρόλευκη» αποστολή συνυπήρχαν επί πέντε ημέρες. Παίκτες, προπονητές γνωρίστηκαν καλύτερα, έμαθαν ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, ο τεχνικός του Θρύλου παρέθεσε γεύμα στα μέλη της αποστολής, το βράδυ της Παρασκευής, αποτελώντας ακόμη μια κίνηση για σύσφιξη των σχέσεων στους «ερυθρόλευκους». Μακάρι, όλη αυτή η δουλειά να μετουσιωθεί σε τίτλους και επιτυχίες για τους παίκτες και το σύλλογο.