Η επετειακή φανέλα του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας έκανε πρεμιέρα στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν.

Τέσσερις ημέρες πριν τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Παρτιζάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σε μια αναμέτρηση που οι ερυθρόλευκοι φόρεσαν την επετειακή εμφάνιση!

Οι Πειραιώτες είχαν παρουσιάσει την ξεχωριστή εμφάνιση, προετοιμάζοντας τους φιλάθλους τους για τις εορταστικές δράσεις.

Η επιθετική πολυφωνία και το rotation στους «ψηλούς»!
Η επιθετική πολυφωνία και το rotation στους «ψηλούς»!

Δείτε φωτογραφίες:

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.