Το «παρών» στο WTT Feeder Düsseldorf 2026 στην Γερμανία θα δώσει το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έχει ο Ολυμπιακός, τον Μάρτιο.

Το «παρών» στο WTT Feeder Düsseldorf 2026 στην Γερμανία θα δώσει το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έχει ο Ολυμπιακός, τον Μάρτιο (2-6/3). Ο Θρύλος θα συμμετάσχει στη μεγάλη διοργάνωση στο Ντίσελντορφ με τετραμελή αποστολή και συγκεκριμένα, με την Ελισάβετ Τέρπου σε επίπεδο Γυναικών και τους Τάσο Ρηνιώτη, Γιώργο Σταματούρο και Γιάννη Σγουρόπουλο σε επίπεδο Ανδρών.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» στην Γερμανία, η αγωνιστική διάκριση στο WTT Feeder Düsseldorf 2026, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική δυναμική και την ευρωπαϊκή και διεθνή παρουσία του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα.

Ολυμπιακός: Παρών στο WTT Feeder Düsseldorf!
Ολυμπιακός: Παρών στο WTT Feeder Düsseldorf!

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.