Νέα πρόκληση Λανουά κατά του Ολυμπιακού με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης θα διευθύνει τον προημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας ξανά με αυτόν τον τρόπο ότι ο Λανουά πρέπει να φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο! Τι και αν οι Πειραιώτες ζήτησαν ξένο ελίτ συγκεκριμένα διαιτητή σε αυτή την αναμέτρηση, ο Γάλλος αρχιδιαιτητής έκανε του… «κεφαλιού» του!

Με Έλληνες διαιτητές τα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης: Αναλυτικά οι ορισμοί

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έλληνας διαιτητής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ξένος στο VAR!
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έλληνας διαιτητής στο «Γ.Καραϊσκάκης», ξένος στο VAR!

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Νικολακάκης, Κόλλιας
4ος: Πολυχρόνης
VAR: Γιουγκ
AVAR: Μάτκοβιτς

Παναθηναϊκός – Άρης

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Κολλιάκος, Χριστοδούλου
4ος: Βεργέτης
VAR: Ρούπερτι
AVAR: Φαν ντερ Άικ

ΑΕΚ – ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Πετρόπουλος, Διαμαντής
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Τζήλος
AVAR: Πουλικίδης

Λεβαδειακός – Κηφισιά

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Μεϊντάντας, Παπαδάκης
4ος: Κατοίκος
VAR: Κουμπαράκης
AVAR: Ζαμπαλάς

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.