Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Θρύλε, κάν’ τους να… τρέμουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να απαντήσει δυναμικά, η σειρά γυρίζει στο ΣΕΦ και η μάχη με τον Παναθηναϊκό είναι χωρίς αύριο!
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε (1/6, 21:00, ΕΡΤ3) στο «κάστρο» του για το Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League και ο στόχος είναι ένας! Μονάχα η αντεπίθεση από πλευράς Πειραιωτών, για την ιστορία τους, για τους κόπους τους φέτος. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο ματς και τώρα πατάει… επικοινωνιακό γκάζι για να καλύψει την ανασφάλειά του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φωνάζει, προκαλεί και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Τον τρώει η αγωνία, διότι ξέρει ότι απόψε, στο ΣΕΦ, θα δει τον αληθινό Ολυμπιακό.
Αρκετά με τις φωνές, τα stories και τις προκλήσεις. Η απάντηση θα δοθεί στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να μιλήσει πολύ. Χρειάζεται να παίξει όπως ξέρει. Με πάθος, μυαλό και καρδιά. Το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο. Ο κόσμος θα είναι εκεί, όχι για θέαμα, αλλά για μάχη.
Η ομάδα του Μπαρτζώκα πρέπει να γίνει μια γροθιά. Οι παίκτες να αφήσουν στην άκρη το θόρυβο και να θυμηθούν ποιοι είναι. Ολυμπιακός δεν σημαίνει λόγια. Σημαίνει ΜΟΝΑΧΑ δύναμη, περηφάνια και πίστη.
Ο Παναθηναϊκός έρχεται με αέρα, αλλά ας του κοπεί. Η σειρά δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει. Φτάνει να το αποδείξετε στο γήπεδο!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.