Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η ΕΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα των «ερυθρόλευκων» να γίνει το ντέρμπι αιωνίων στις Γυναίκες, στις 17:45 την επόμενη Κυριακή στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός, την επόμενη Κυριακή (28/11) φιλοξενεί τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ Γυναικών και την 5η αγωνιστική.

Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει από την ΕΟΚ να ξεκινήσει το ντέρμπι στις 17:45 και να γίνει στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, αντί για το βοηθητικό γήπεδο και τις 14:00 που αρχικά είχε οριστεί.

Αρχικά, η Ομοσπονδία ήταν αρνητική, όμως εν τέλει αποδέχθηκε το αίτημα των «ερυθρόλευκων» ώστε το τζάμπολ να γίνει αμέσως μετά το Ολυμπιακός – Βόλος στο ποδόσφαιρο. Το ματς είναι στις 15:00 άρα αναμένονται αρκετοί οπαδοί να μετακινηθούν στο ΣΕΦ για το ντέρμπι αιωνίων των γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 28/11/2021 αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5) και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΣΕΦ (Κεντρική Σάλα) στις 17.45».