Ο Ολυμπιακός, ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού βόλεϊ, αντιμετωπίζει τον ΠΕΛΑΤΗ Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Volleyleague. Ο κόσμος επιβάλλεται να στηρίξει το τμήμα μας, απέναντι στον Βάζελο!

Ο Ολυμπιακός δούλεψε σκληρά για το παιχνίδι αυτό, κατά την προετοιμασία του. Πλέον, η μεγάλη ώρα ήρθε και η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη αντιμετωπίζει τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό στο Ρέντη και το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» (19:15).

Οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται τον ΠΑΟ, για την 7η αγωνιστική της φετινής Volleyleague, με στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί που τρέχει. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο Θρύλος επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΕΛΑΤΗ. Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή με έξι στα έξι και 17 βαθμούς, με τον ΠΑΟ να είναι δεύτερος με 15β’ και 5 νίκες μία ήττα.

Με νίκη, η ομάδα μας θα ξεφύγει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα!

Η παρουσία του κόσμου – Δύναμη του Θρύλου!

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο εκπληκτικός του κόσμος! Καλούνται άπαντες να στηρίξουν την ομάδα μας, να βρεθούν στο Ρέντη και να ωθήσουν με τον τρόπο τους, με τη φωνή και το πάθος τους, τον Θρύλο να φτάσει σε μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι κάτοχοι κάρτας μέλους έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο στην αναμέτρηση! Ραντεβού λοιπόν στις 19:15.