Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκες», μετά την μεγάλη επικράτηση στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον αιώνιο εχθρό Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μας επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, μετά την ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση στη Σερβία. Αντίπαλος ο ΠΑΟ, στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών μπάσκετ.

Στόχος φυσικά, το νικηφόρο αποτέλεσμα, στο πιο δύσκολο τεστ της ομάδας μας για φέτος! Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας παράλληλα και το 4/4 εντός συνόρων.

Ο κόσμος μας οφείλει να στηρίξει το τμήμα μας και να βρεθεί στο ΣΕΦ. Άλλωστε, οι οπαδοί του Θρύλου θα βρίσκονται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Βόλο. Με τη λήξη του ματς, θα οδεύσουν στο ΣΕΦ για το ντέρμπι «αιωνίων».

Να θυμίσουμε πως η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 7 και τα VIP, ενώ οι κάτοχοι κάρτας μέλους της σεζόν 2021-22, θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.

Όσο για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.