Που θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λας Πάλμας.

Ο Ολυμπιακός ONEX συνεχίζει απτόητος στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα (6/11) αντιμετωπίζουν τη Λας Πάλμας στην δεύτερη φάση των προκριματικών, για το CEV Champions League. Οι Πειραιώτες μετά το 3-0 και Βοσνία και Ρέντη, που πέτυχαν κόντρα στη Νάπρεντακ θέλουν να πραγματοποιήσουν το ίδιο και τώρα. Το ματς ξεκινάει στις 18:30 και θα διεξαχθεί στου Ρέντη, ενώ το κανάλι που θα πραγματοποιήσει τη μετάδοση του είναι το Cosmote Sport 5.

Δηλώσεις:

Αντρέα Γκαρντίνι: «Αύριο, επιστρέφουμε στο CEV Champions League. Σίγουρα, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, παίζουμε με την Λας Πάλμας, μια εξαιρετική ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με κάποιους σπουδαίους παίκτες, κορυφαίους. Περιμένουμε μία μεγάλη μάχη στην έδρα μας, μαζί με τους οπαδούς μας, σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν, να παλέψουμε όλοι μαζί».

Βόλεϊ Ανδρών: Κόντρα στην Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ
Βόλεϊ Ανδρών: Κόντρα στην Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ

Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς: «Μας περιμένει ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Η Λας Πάλμας είναι σαφώς πιο ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, όταν είχαμε καταφέρει να τους νικήσουμε. Έχουν αποκτήσει δύο-τρεις ποιοτικούς παίκτες και έχουν φτιάξει μια ομάδα, με στόχο να φτάσουν στους ομίλους του CEV Champions League. Ξέρουμε, ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Σπύρος Γραμμένος

Από τα 18 μου πριν καλά, καλά καταλήξω σε κάποια σχολή ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αθλητική δημοσιογραφία. Το πάθος μου για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι απερίγραπτο. Ξεκίνησα από ένα μικρής αναγνωρισιμότητας σάιτ και στη συνέχεια συνεργάστηκα με το BN sports, το Sports News Greece και το Mpaladofatses.gr. Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με το Thrylos24, είναι γιατί μελλοντικά θα ήθελα να ενταχθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού μάλιστα, είναι και η ομάδα που υποστηρίζω και αγαπώ από μικρό παιδί. Παράλληλα με το σάιτ, πραγματοποιώ και την πρακτική μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.