Ολυμπιακός: Νίκες απέναντι στη Λαμία για τα δύο τμήματα της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας...

Ολυμπιακός: Τα τελευταία τους φιλικά ματς στο Καρπενήσι, έδωσαν Νέοι και Έφηβοι του Θρύλου, στο πλαίσιο της βασικής τους προετοιμασίας μακριά από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Τόσο οι Κ19 όσο και οι Κ17 αντιμετώπισαν τη Λαμία και αμφότερες οι ομάδες του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη με 5-1 και 12-0 αντίστοιχα!

Οι Νέοι πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Χαραλαμπόγλου (2), Μοίρα, Μουζακίτη και Φαναρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Γατόπουλος, Δρόσος, Πρεκατές, Χρήστου, Ρέτσος, Μουζακίτης, Κουτσογούλας, Μοίρας, Μπάκουλας, Προκοπίου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κουρακλής, Σταράκης, Πετρόπουλος, Κωστούλας, Χαραλαμπόγλου, Πατήρας, Κιρσανίδης, Σταυρόπουλος, Παπακανέλλος, Σαββάκης, Φαναράς.

Καταιγιστικοί ήταν και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία στο μεταξύ τους φιλικό, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 12-0!

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν οι Κωστούλας (2), Λίγδας (2), Λιατσικούρας (2), Πνευμονίδης, Σούφκα, Δαρβίρας, Δρίκος, Φίλης και Ζουριδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Κουτσόπουλος, Δάμα, Μάνιος, Αλαφάκης, Φίλης, Στάντζος, Λιατσικούρας, Κτενάς, Λίγδας, Κωστούλας, ενώ έπαιξαν και οι Μακρής, Παυλάκης, Δρίκος, Πλειώνης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Πνευμονίδης, Σούφκα, Σκουρόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24