Έτσι δε γράφουν οι «ειδικοί», πως ο Ολυμπιακός έχει πετάξει «λευκή πετσέτα» και στον Ερασιτέχνη; Γι’ αυτό λοιπόν πυροδοτήθηκαν οι βόμβες Παράιμπα και Σάλας.

Συχνά διαβάζουμε σε διάφορα Μέσα, πως ο Ολυμπιακός έχει ρίξει «λευκή πετσέτα» και στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Ακόμη κι αν κατακτά τρόπαια κάθε χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη, πολλοί από τους αναγνώστες πιστεύουν τέτοιες αθλιότητες.

Ο Ολυμπιακός όμως, σε απάντηση όσων τα γράφουν και τα πιστεύουν (τα πιστεύουν πραγματικά άραγε; ) συνεχίζει να γιγαντώνεται. Και να πυροδοτεί συνεχώς βόμβες. Μεταγραφές παικτών που οι άλλοι, δε θα έφερναν ούτε στα όνειρά τους.

Φιλίποβιτς, Μπούσλιε, Ράντοβιτς στο πόλο. Μεταγραφές από το… πολύ πάνω ράφι. Όπως και Σάλας, Παράιμπα (μέσα σε δύο ημέρες) για το βόλεϊ Γυναικών, παίκτες σε όλα τα αθλήματα! Με μοναδικό στόχο να γιγαντώνεται ο Θρύλος και να συνεχίσει να διεκδικεί τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη! Τα κεκτημένα στην χώρα να διατηρηθούν και να φτάνει ο σύλλογος μας στην κορυφή της Ευρώπης, ΠΑΝΤΟΥ! Άλλωστε, μιλάμε για τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή.

Όσο για τη «λευκή πετσέτα», την απολαμβάνουμε… όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν, θα την απολαύσετε κι εσείς, βλέποντας τον Θρύλο στην κορυφή! Ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι καλά!