Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την Βάκερ Τουν στη ρεβάνς, θέλοντας να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τους «16» του EHF European Cup.

Ο Ολυμπιακός, σε λίγες ημέρες, θα δώσει μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, η οποία αναμφίβολα έχει χαρακτήρα «τελικού». Αντίπαλος, η Ελβετική Βάκερ Τουν, η οποία όμως έχει ένα +2 στο μαξιλαράκι της, μετά τη νίκη με 24-22 στην έδρα της. Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο εύκολο έργο θα έχει στην Ελλάδα. Ή μάλλον ξέρουμε. Δε θα έχει σίγουρα εύκολο έργο!

Ο Θρύλος θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά, ώστε να εξασφαλίσει εκείνος το εισιτήριο για τη φάση των «16» του EHF European Cup.

Στο πρώτο ματς η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη έδειξε τις δυνατότητές της σε μια απαιτητική αναμέτρηση, έχοντας βέβαια αστοχία και κάποια λάθη. Αυτά όμως εντοπίστηκαν, θα διορθωθούν στην ερχόμενη αναμέτρηση και θα πάρει η ομάδα μας το σκορ που χρειάζεται για την πρόκριση.

Επίσης, μην ξεχνάει κανείς πως ο κόσμος θα παίξει το ρόλο του, γι’ αυτό κι είναι σημαντικότατη η παρουσία του κόσμου στο Κλειστό της Ηλιούπολης! Η αναμέτρηση ξεκινά στις 16:30 (10/12) κι είναι μια καλή ευκαιρία να βοηθήσει ο ΛΑΟΣ μας, τα παλικάρια του για τη νίκη!

Επί 60 λεπτά θα πρέπει να δώσουν όλη τους την ψυχή, όπως κάνουν γενικότερα δηλαδή οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ του κόσμου! Σίγουρα, το πάθος θα δώσει τη νίκη, κι οι «ερυθρόλευκοι» το θέλουν όσο τίποτα. Φέτος άλλωστε, έχει γίνει μια υπέρβαση σε θέμα ρόστερ, κι αξίζει να επιβραβευθεί με τίτλους, αλλά και πρόκριση, όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρώπη!