Ολυμπιακός: Ο Τζόσεφ φέρνει αποχώρηση παίκτη από το λιμάνι; – Τι γράφουν στο εξωτερικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «βόμβα» Κόρι Τζόσεφ στον Ολυμπιακό ενδεχομένως να φέρει αλλαγές στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.
Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής ενεργοποίησε με άκρα μυστικότητα τη «βόμβα» του Κόρι Τζόσεφ. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ακόμα έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί στο NBA με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους. Αυτό ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και το ανάλογο αντίτιμο στην ομάδα… δηλαδή, ενδεχομένως να υπάρξει αποχώρηση παίκτη από το λιμάνι του Πειραιά.
Ο Ματέο Αντρεάνι στο «Χ» αναφέρει πως ο Φρανκ Νιλικίνα ενδέχεται να αποχωρήσει από τον Πειραϊκό Σύλλογο. Ο Γάλλος γκαρντ δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό και κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί. Συνεχίζοντας μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Νιλικίνα έχει προξενήσει το ενδιαφέρον στη Στρασμπούρ, αλλά και στη Βιλερμπάν.
Frank Ntilikina has received a lot of interest from France.
Strasbourg and Asvel (he could only play in French League) are following carefully, I’m told. https://t.co/MohAJCvUsf
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) January 23, 2026
Ο Αντρεάνι είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες ότι η Βιλερμπάν κινήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου για τον Νιλικίνα, και συγκεκριμένα στην deadline για μετακινήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Euroleague.