Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα φεύγει, ο Τσιμίκας έρχεται;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα φέρεται να απασχολεί τους ανθρώπους της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ όπως γράφουν οι Άγγλοι ο Τσιμίκας ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.
Ο Φρανσίσκο Ορτέγα είναι από τα… hot ονόματα στη χώρα του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αργεντίνοι, ο αριστερός διεθνής μπακ του Ολυμπιακού έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της Ρίβερ Πλέιτ, την ίδια ώρα που οι ερυθρόλευκοι φέρονται έτοιμοι να διεκδικήσουν την πάρα πολύ μεγάλη επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα στο λιμάνι, σύμφωνα με όλα όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι ρεπόρτερ.
Ωστόσο, τονίζεται ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας αξιώνουν για τον παίκτη τους 7 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος μετράει με την ερυθρόλευκη φανέλα 74 συμμετοχές, έχει περάσει απ’ όλες τις εθνικές της χώρας του και με την Βέλες είχε 154 παρουσίες πριν έρθει στην Ευρώπη για να γίνει κάτοικος Πειραιά.
Αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, οι ερυθρόλευκοι σαφώς θα ήθελαν να τον δούνε ξανά να φοράει τη ριγωτή φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος, ωστόσο μεγαλύτερο και πιο σπουδαίο ρόλο θα παίξει η επιθυμία του ίδιου του παίκτη σχετικά με το εάν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα σε αυτή τη φάση της καριέρας του ή θα προτιμήσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, με το δέλεαρ της συμμετοχής στη League Phase του Champions League με τους Πειραιώτες δεδομένα να τον βάζει σε σοβαρές σκέψεις, σε μια κίνηση που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα βοηθήσει αρκετά τον Θρύλο με την Ευρωπαϊκή του λίστα, καθώς χρειάζεται γηγενείς Έλληνες για να μη χάσει θέσεις ξένων σε αυτήν.