Ο Ολυμπιακός αναδεικνύει για ακόμα μια φορά τον τίτλο του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου παγκοσμίως και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!

Σε όλα τα αθλήματα, ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παίρνοντας αξία τον τίτλο του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου του πλανήτη.

Αμέτρητες κατακτήσεις και τρόπαια, πρωταγωνιστικός ρόλος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο σε κάθε άθλημα. Με τους αριθμούς να ζαλίζουν και να αποδεικνύουν αυτό που λέμε.

Ειδικότερα, τα τελευταία 12 χρόνια όπου ο Μιχάλης Κουντούρης αποτελεί οδηγό του Ερασιτέχνη, όλα τα αθλήματα γνωρίζουν άνοδο, διακρίσεις και διαρκή άνθηση.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των κορυφαίων πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα, έχοντας συνολικά 161.

Την ίδια στιγμή, στη λίστα με τα Κύπελλα, οι ερυθρόλευκοι είναι και πάλι πρώτοι με 102.
Οι Πειραιώτες πρωτοπορούν και στην κατηγορία με τα Κύπελλα, πρωταθλήματα και τα Ευρωπαϊκά. Έχοντας συνολικά 280 σε μια επίδοση που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Τέλος στην κατηγορία με τους Εθνικόυς/Διεθνείς τίτλους ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 304. Πίσω μονάχα από την Μπαρτσελόνα η οποία έχει 306.
Σε ευρωπαϊκούς τίτλους ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 5η θέση με 21 τρόπαια. Πίσω από τις Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά οι ευρωπαϊκοί τίτλου του Ολυμπιακού: