Ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου, Πέδρο Μαρτίνς, δουλεύει με τους παίκτες του, για το ντέρμπι της Κυριακής επί της ΑΕΚ, η οποία σίγουρα έχει αρκετά να αποδείξει στον νέο της προπονητή.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους, ενόψει ΑΕΚ. Μπορεί το 2020 να αποτελεί παρελθόν, όμως με το ξεκίνημα του νέου έτους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υποχρεώσεις για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον όταν εκείνες είναι και ματς-ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ (3/1, 19:30). Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο εν λόγω ματς.

Στόχος φυσικά είναι μονάχα η νίκη. Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού κοιτάζουν αρκετά το ματς του ΟΑΚΑ και το 1-1, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει σκοπό να δώσει να καταλάβουν οι παίκτες του πως η ΑΕΚ θα είναι αρκετά βελτιωμένη από εκείνο το ματς. Ο Ολυμπιακός απώλεσε δύο βαθμούς στο ΟΑΚΑ, και θα πρέπει κι εκείνος να δείξει μια εντελώς άλλη εικόνα, ώστε να «καθαρίσει» μια ώρα αρχύτερα την υπόθεση «τίτλος».

Βέβαια, στην ΑΕΚ, η αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει το κλίμα που είχε ο προηγούμενος, Μάσιμο Καρέρα. Η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ σίγουρα δε θα αλλάξει πολλά πράγματα, διότι ο καιρός που βρίσκεται στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» είναι λίγος για πολλές αλλαγές. Όμως, σίγουρα οι παίκτες της ΑΕΚ θα θέλουν να αποδείξουν πολλά στον Ισπανό κόουτς, ενώ συνήθως οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή, εμφανίζονται αρκετά βελτιωμένες.

Με τον Μάσιμο Καρέρα, η άμυνα ήταν η «αχίλλειος πτέρνα», ενώ με τον Χιμένεθ αυτό ενδεχομένως να αλλάξει. Ο Ισπανός θα βάλει τη δική του νοοτροπία στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό να ξέρει πως το ματς της Κυριακής δε θα έχει καμία σχέση με εκείνο του ΟΑΚΑ.

Προσοχή λοιπόν από τους παίκτες μας και να αποδειχθεί πως ο Θρύλος είναι ανώτερος σε όλους τους τομείς από την ΑΕΚ.