Ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμα μια νίκη στη Basket League καθώς πέρασε και από το «Αλεξάνδρειο» με νίκη επί του Άρη με σκορ 87-76.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη  απέναντι στον Άρη 76-87. Μάλιστα στο «Αλεξάνδρειο» στο 19ο λεπτό ράγισαν καρδιές καθώς διεκόπη το ματς. Ο λόγος είναι ότι ήταν η στιγμή να τιμηθεί η μνήμη του 19χρονου νεκρού οπαδού των «κίτρινων» Άλκη Καμπανού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πιέστηκαν ουσιαστικά σε πολλά σημεία του αγώνα. Κυρίως χρησιμοποίησαν και αυτό το ματς προκειμένου να βελτιώσουν το ρυθμό τους. Απέναντι στον Χάνλαν που έκανε προσωπικό σόου με 35 πόντους, οι Πειραιώτες επέδειξαν πολυφωνία. Συγκεκριμένα, οι ΜακΚίσικ με 17 και Βεζένκοφ με 18 πόντους, ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 51-33 μέσα στη Θεσσαλονίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε τον πρώτο λόγο, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω από το να μειώσει τη διαφορά στους 7 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς είναι η μη χρησιμοποίηση του Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου. Τέλος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε τόσο στον αδικοχαμένο Άλκη, όσο και στα θύματα της Θύρας 7.