Ολυμπιακός: Η ομάδα Νέων του Θρύλου επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο Ρέντη.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-0 κόντρα στους Θεσσαλονικείς και ανέβηκαν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 9′, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπακανέλλου, η κεφαλιά του Κουτσίδη πέρασε άουτ.

Το σκορ για την ομάδα του Συλαϊδόπουλου άνοιξε στο 18′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ντένις Αλίγιαγκιτς.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες είχαν ακόμα μία καλή στιγμή, με το σουτ του Παπακανέλλου να περνάει λίγο έξω από την εστία του Αγγελίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε δύο ευκαιρίες, όμως ο Παπαδούδης απομάκρυνε σωστά, τόσο το σουτ του Γκούμα, όσο και του Τζίμα.

Στο 90′ και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει ψηλά τις γραμμές τους, ο Μοίρας έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Δρόσος (64′ Κουτσογούλας), Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου, Καλογερόπουλος, Κεϊτά (73′ Μουζακίτης), Σταυρόπουλος, Αλίγιαγκιτς (84′ Μοίρας), Παπακανέλλος (64′ Πατήρας), Μπακούλας.

ΠΑΟΚ (Μαλεζάς): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δελληγιάννης, Φίλων, Σινανάι, Σνάουτσνερ, Μπάμπουρας (36′ Τζίμας), Τσίκος (81′ Βασιλειάδης), Γκιτέρσος, Γκούμας (81′ Καλόγηρος), Αδάμ.