Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Παρασκευής (25/3, 21:00, Novasports Prime), αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, θέλοντας να κάνει τη δική του «επανάσταση» για κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Euroleague.

Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού έχει φτάσει, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να μπουν στο «τρένο» που βρίσκεται μπροστά τους, με τελικό προορισμό το Βελιγράδι. Όμως, κάνουν στάση στη Γαλλία.

Μετά την ήττα επί της Μονακό, οι Πειραιώτες επιμένουν… Γαλλικά, αντιμετωπίζοντας απόψε τη Βιλερμπάν, με μόνο στόχο να αντιδράσουν και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Πρόκειται για παιχνίδι must win, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να κοντράρεται, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής για τη Euroleague. Με επικράτηση στην Γαλλία, ο Θρύλος εξασφαλίζει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Πειραιώτες επιπλέον, έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους την 3η θέση, όμως δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι τους. Η νίκη της Αρμάνι στην Κωνσταντινούπολη σημαίνει πως ο Θρύλος πρέπει να κάνει το 2/2, ή έστω μια νίκη και να μην κάνει το 3/3 η Ιταλική ομάδα.

Μαθηματικά, το πλεονέκτημα έδρας κλειδώνει με μία νίκη, είτε απόψε, είτε επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Όμως, η μεγάλη ευκαιρία είναι η αποψινή. Και δεν πρέπει να χαθεί.

Στο σενάριο που όλοι απευχόμαστε, ο Ολυμπιακός μένει εκτός τετράδας, με 0/2 και η Εφές να κάνει το 3/3 απέναντι σε Άλμπα, Μπάγερν και Ερυθρό Αστέρα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός είναι πλήρης και ψυχωμένος για μια καλή εμφάνιση στο «Αστρομπάλ».