Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για την πρεμιέρα της Handball Premier σε αναμέτρηση επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με στόχο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως το… τελείωσε, με νίκη!

Πέρυσι ήταν οι δύο φιναλίστ, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει την καθολική ανωτερότητά του και να κατακτά το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ όμως έμεινε δεύτερη και… καταϊδρωμένη. Οι δύο ομάδες σήμερα συναντώνται ξανά στο ΟΑΚΑ, στις 19:00 για την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier.

Σίγουρα, το ματς δεν κρίνει πολλά, όμως θα παίξει το ρόλο του στο πλεονέκτημα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες, δύσκολα θα σκοντάψουν στη συνέχεια, άρα ακόμη και το σκορ θα παίξει το ρόλο του.

Ο Ολυμπιακός φέτος έκανε λίγες, αλλά ποιοτικές προσθαφαιρέσεις. Ο κορμός που κατέκτησε το πρωτάθλημα έμεινε ατόφιος. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη έχει ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, επί της Πυλαίας, ενώ και στα φιλικά, η ομάδα πέταγε!

Ευκαιρία να το απολαύσουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ευχόμαστε να είναι οι συνθήκες τέτοιες, ώστε να απολαύσουμε όλοι έναν καλό αγώνα χάντμπολ.

Τέλος, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 26 φορές, με τους Πειραιώτες να προηγούνται στις νίκες με 12!