Ο Ολυμπιακός πάει στη Γαλλία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να κερδίσει τουλάχιστον ένα ματς. Μπορεί να φυλάει μια έκπληξη στη Μονακό;

Αν κάτι φάνηκε στο δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ, είναι ότι ο Ολυμπιακός διαβάστηκε ΤΈΛΕΙΑ από τη Μονακό. Μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα που περιόρισε αισθητά τη δημιουργία του ΘΡΎΛΟΥ και «χτύπησε» παντού αδειάζοντάς του το ρεζερβουάρ της ενέργειας.

Εκεί είναι και που την πάτησε ο Ολυμπιακός. Σαφώς και η πνευματική συγκέντρωση έπαιξε το ρόλο της. Όμως το βασικό είναι ότι διαβάστηκε πλήρως και σχετικά εύκολα. Επομένως τι χρειάζεται; Μια έκπληξη!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει μια έκπληξη στη Μονακό; Μπορεί ο Μπαρτζώκας να εκπλήξει τον Σάσα Ομπράντοβιτς; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Μήπως ήρθε η ώρα του Έισι;

Η έκπληξη αγγίζει αρκετά τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού και ακούει στο όνομα Κουίνσι Έισι. Θα μου πείτε ότι κάνω τον έξυπνο; Αφού ο Μπαρρτζώκας δεν τον χρησιμοποιεί ΣΊΓΟΥΡΑ κάτι ξέρει περισσότερο από τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο ο Έισι μπορεί να κάνει κάποια πράγματα που κόντρα στη Μονακό ΊΣΩΣ φανούν χρήσιμα. Καταρχάς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει εδώ και πολλά παιχνίδια που δεν παίζει ούτε δευτερόλεπτο και δεν παραπονιέται καθόλου. Οπότε τα 1-2 αγωνιστικά λεπτά που ενδεχομένως να του δίνονταν θα τα εκτιμούσε ακόμα παραπάνω.

Ο Έισι μπορεί βγάλει ενέργεια, να πάει σε 2-3 δυναμικές άμυνες και να ξοδέψει κάποια φάουλ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει συγκεκριμένα πράγματα. Κάποια ριμπάουντ και ενέργεια.  Σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος στις σύνθετες άμυνες αλλά σε ατομικό μαρκάρισμα μπορεί να βοηθήσει. Ακόμα, τα φάουλ που θα κάνει εκείνος ο παίκτης θα τα έκανε κάποιος άλλος, με αποτέλεσμα τα φάουλ να ξοδευτούν ακόμα πιο σωστά από τους βασικούς.

Ο Έισι είναι μαχητής και ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό! Δουλεύει παρά τις ατυχίες που είχε και την απραξία που τον ταλαιπώρησε.

Εν κατακλείδι: 

Μπορεί ο Κουίνσι Έισι να είναι η έκπληξη που επιφυλάσσει ο Ολυμπιακός. Ένας παίκτης που δε θα περιμένει κανείς. Ένας παίκτης που μπορεί να είναι ο άγνωστος Χ. Ένας παίκτης που παρά το γεγονός ότι παρασύρεται από το συναίσθημα μπορεί να βοηθήσει συγκεκριμένα λεπτά…