Ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου (19/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ψάχνοντας αντίδραση μετά την απώλεια στην Πόλη.

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει αντίδραση και να το κάνει άμεσα. Αρχής γενομένης από απόψε, καθώς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αφήσεις πίσω μια ήττα; Κάνοντας μια νίκη.

Αποψινός αντίπαλος η Μακάμπι Τελ Αβίβ, του γνωστού μας Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα στο ΣΕΦ. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Πειραιά έχει το προνόμιο να είναι αήττητη φέτος στο σπίτι της, έχοντας το απόλυτο 6/6. Όμως, η ομάδα του λαού έρχεται φορτσάτη με 6 νίκες στα τελευταία 7 ματς και ρεκόρ 7-3, θέλοντας παράλληλα να σπάσει το «ερυθρόλευκο» σερί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει έναν πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα, Λιβιό Ζαν Σάρλ. Ο Γάλλος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την κάκωση που είχε υποστεί και το όνομά του είναι εντός της λίστας των απόντων για απόψε. Η θέση του θα καλυφθεί από τον νεοφερμένο Κουίνσι Έισι, ο οποίος μάλλον απίθανο θα ‘ναι, να τον δούμε να αγωνίζεται.

Για την Μακάμπι, το απουσιολόγιο θα είναι άδειο.

Θρύλε μην μασάς, στόχος η νίκη για απόψε. Ο 6ος παίκτης θα είναι «παρών» και θα δώσει τα πάντα για ακόμη ένα εντός «ροζ φύλλο».

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ για απόψε: